Concept ontwikkeling

Hoe zorg je dat jouw aanbieding niet in de la verdwijnt?

Je wilt iets overbrengen aan je doelgroep. Bijvoorbeeld dat je een nieuw product lanceert en dat dit precies is wat jouw potentiële klant nodig heeft. Je kunt dan een folder laten maken bij skerp fc. Maar neemt jouw doelklant wel de moeite om deze te lezen? Conceptontwikkeling door skerp fc zorgt voor verrassende resultaten.

“Soms is het bijvoorbeeld vele malen effectiever om je boodschap persoonlijk over te brengen en een even bijzonder als relevant cadeau mee te nemen”

skerp fc wordt bijvoorbeeld geregeld geconfronteerd met de opdracht: ‘maak hier of hier maar een folder voor’. wij proberen dan altijd samen vast te stellen of die folder wel echt het juiste communicatie-instrument is. Soms is het bijvoorbeeld vele malen effectiever om je boodschap persoonlijk over te brengen, en een even bijzonder als relevant cadeau mee te nemen. Je komt dan direct in contact met je doelgroep. Je verwerft sympathie en laat zien dat je aandacht voor jouw potentiële klant hebt.

skerp fc ontwikkelt sales ondersteunende concepten en kan je een aantal interessante voorbeelden laten zien van concepten die hun werk prima gedaan hebben.

 

 skerp fc effectief eigenzinnig.